Theorie cursus Den Haag

Bij A Klasse Auto Theorie behaal je in 1 dag je examen. Ook kun je bij ons terecht voor een onbeperkte theorie cursus. De cursussen zijn te volgen in Nederlands, Engels en Arabisch!

Theorie cursus in Den Haag

Eén van de beste manieren om je voor te bereiden op je theorie examen voor rijbewijs B is door een goede theorie cursus in Den Haag te volgen. Hier wordt je meegenomen in de wereld van goede rijtechnieken, de geldende regelgeving en natuurlijk veilig weggedrag.

Bij A Klasse Theorie volg je die cursus wel heel snel en natuurlijk voor de beste prijs. Zo hou je geld over voor je praktijklessen en natuurlijk voor straks wanneer je zelfstandig achter het stuur mag kruipen.

Redenen om te kiezen voor A Klasse Theorie:

Theorie cursus Den Haag Gevestigd op een centrale plek
Al in één of twee dagen compleet voorbereid op je theorie examen
Les volgen in het Nederlands, Arabisch of Engels
Ervaren instructeurs met enorm veel kennis
Volg jouw theorie cursus in Den Haag al vanaf € 50,-
Theorie lessen in het weekend

Theorie in je eigen tempo leren

Iedere cursist leert anders en in zijn eigen tempo. We begrijpen dat volledig en daarom kun je bij A Klasse Theorie kiezen uit verschillende soorten theorie cursussen. Zo is er de eendaagse cursus, die tevens leverbaar is inclusief theorie examen bij het CBR. Daarnaast kun je ook gaan voor de tweedaagse cursus, waar eveneens een theorie examen en eventueel herexamen bij inbegrepen zijn. Liever iets rustiger aan doen met je theorie leren? Kiest dan voor onze onbeperkte theorie cursus Den Haag.

Betaalbare theorie cursus Den Haag

Kies je voor een theorie cursus bij A Klasse Theorie, dan kun je rekenen op hoge kwaliteit voor een heel lage prijs. De 1 daagse cursus heb je al vanaf € 50,- en het 2 daagse cursuspakket al voor € 130,-. Voor de onbeperkte theoriecursus betaal je slechts € 80,-. Veel van onze cursisten slagen al gelijk de eerste keer voor het theorie examen. Kies dus ook voor één van onze theorie cursussen Den Haag en bespaar het geld van onnodige herexamens.

Wanneer kan ik het beste beginnen met de auto theorie?

Tegenwoordig mag je al vanaf 16 jaar aan de slag met het theoriegedeelte van je rijopleiding. Nadat je het gehaald hebt is je theorie examen anderhalf jaar geldig. Voldoende tijd dus om je rijbewijs B te halen met A Klasse!

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.