Auto theorie cursus in Den Haag

Online les en prive les!
De privélessen zijn in het Nederlands, Engels en Arabisch.

Uitstekende auto theorie in Den Haag voor de juiste prijs

Tijdens je rijopleiding voor het autorijbewijs kom je vroeg of laat voor het theorie examen te staan. Je kunt er voor kiezen om je helemaal zelfstandig op dit examen voor te bereiden. Als je vragen hebt is het echter handig als je die aan een deskundige kunt stellen. Kies daarom voor een cursus auto theorie in Den Haag bij A Klasse Theorie.

Onze ervaren instructeurs nemen je stap voor stap mee en leren je alle ins en outs die je nodig hebt voor het halen van je theorie examen. Meld je daarom snel aan voor de theorie cursus van jouw keuze!

Waarom auto theorie in Den Haag volgen bij A Klasse Theorie?

Gratis Theorie App beschikbaar in Nederlands en Engels

Handig: theorie volgen in het weekend
Alles wat je moet weten voor je theorie examen wordt helder uitgelegd
Direct antwoord op al je vragen

Keuze uit een Online les of Prive les

Beschikbaar in 3 talen: Nederlands, Arabisch en Engels

Altijd de beste prijs voor je theorie lessen

Ben je een snelle leerling? Dan is een prive les of online les auto theorie in Den Haag echt iets voor jou. Op een lekker tempo komt alles aan bod wat je voor je theorie examen moet weten. De cursus kost slechts  vanaf € 100,- en is makkelijk aan te vullen met een theorie examen bij het CBR. Zo kun je gelijk al je opgedane kennis inzetten!

Bij A Klasse Theorie onbeperkt oefenen voor je theorie examen

Niet iedereen is klaar voor een cursus auto theorie in Den Haag in slechts één of twee dagen. Daarom bieden we ook de mogelijkheid van een onbeperkte theorie cursus. Voor € 80,- maak je wanneer je maar wilt gebruik van ons theoriecentrum in Den Haag.

Theoriecursus

De theorie-cursus wordt in verschillende talen in groepsverband aangeboden. Privéles is mogelijk op iedere dag.

Zaterdag
11:00 uur tot 13:30 uur – ENG
14:00 uur tot 16:30 uur – NL

Privéles
Wij geven ook Privé theorielessen in het Nederlands en Engels. Dan ben je individueel zonder andere leerlingen, en krijg je alle persoonlijke aandacht die jij nodig hebt. Je hebt de keuze uit een mannelijke en vrouwelijkere leraar. Kosten: € 100,-.

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.