Theorie dagcursus voor je autotheorie!

Bij A Klasse Auto Theorie behaal je in 1 dag je examen. Ook kun je bij ons terecht voor een onbeperkte theorie cursus. De cursussen zijn te volgen in Nederlands, Engels en Arabisch!
Wil jij in één enkele dag helemaal voorbereid worden op je autotheorie examen van het CBR? Dan ben je bij A Klasse Theorie op de juiste plek aangekomen! We bieden je namelijk verschillende theoriecursussen van topkwaliteit voor het rijbewijs B, waaronder ook de theorie dagcusus in Den Haag.

In een paar uur tijd loodsen we je langs werkelijk alles wat je moet weten om voor je theorie examen te slagen. Daarna kun je weer lekker verder met lessen of onmiddellijk door gaan naar je praktijkexamen.

Waarom onze theorie dagcusus in Den Haag volgen?

Uitstekende begeleiding en uitleg op weg naar je theorie examen
Heldere dagcursus door ervaren instructeurs
Gelijk weten waar je aan toe bent
In het Nederlands, Arabisch en Engels
Inclusief theorie examen voor slechts €90,-

Theorie dagcusus Den Haag in Nederlands, Engels en Arabisch

In de regio Den Haag komen veel nationaliteiten en culturen samen en om iedere cursist een gelijkwaardige kans te geven op een succesvol examen kun je onze theorie dagcusus Den Haag in drie talen volgen. Naast Nederlands bieden we je onze theorieles ook in het Engels en Arabisch aan. Spreek je nog niet vloeiend Nederlands, maar ben je wel gemotiveerd om snel je rijbewijs te halen? Schrijf je dan snel in voor onze theoriecursus in het Arabisch of Engels.

Theorieles in het weekend

We geven de theorie dagcusus in Den Haag altijd in het weekend. Uit ervaring is gebleken dat dit de meest geschikte tijd is voor onze cursisten, omdat de theorieles dan minder snel botst met roosters van school en werk. Zo kun je je beter concentreren op alle informatie die op je afkomt en neem je alle kennis sneller op. Ben ook jij klaar voor het volgen van onze theoriecursus? Meld je dan snel aan!

Theorie geleerd en dan?

Ben je helemaal op de hoogte van alle regelgeving en snelheidslimieten en weet je precies wat je in welke verkeerssituatie moet doen? Dan ben je klaar voor je theorie examen bij het CBR. Je kunt dit examen gemakkelijk en snel reserveren via A Klasse Theorie, zodat je kort na de theorie dagcusus in Den Haag al gelijk op kan gaan.

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.