Haal je theorie in 1 dag in Den Haag

Bij A Klasse Auto Theorie behaal je in 1 dag je examen. Ook kun je bij ons terecht voor een onbeperkte theorie cursus. De cursussen zijn te volgen in Nederlands, Engels en Arabisch!

Haal je theorie in 1 dag

Het theorie examen is een noodzakelijk onderdeel van je rijopleiding, maar misschien niet je meest favoriete gedeelte. We begrijpen dat je veel liever een lekker eindje gaat rijden en om dit proces te versnellen kun je bij A Klasse Theorie terecht voor theorie in 1 dag Den Haag.

In één enkele cursusdag bereiden we jou helemaal voor op je theorie examen, zodat je vervolgens in sneltreinvaart koers kan zetten naar je praktijk examen.

Waarom aanmelden bij A Klasse Theorie voor theorie in 1 dag Den Haag?

In slechts één dag wordt je helemaal voorbereid op je autotheorie examen
Geen tijd en geld verspillen tijdens je rijopleiding
Te boeken inclusief theorie examen bij het CBR
De lessen zijn te volgen in het Nederlands, Arabisch en Engels
Theorieles volgen in het weekend

Wat komt er aan bod tijdens de cursus?

Tijdens onze cursus auto theorie in 1 dag in Den Haag bereiden we je zo goed mogelijk voor op het theorie examen dat je bij het CBR zult afleggen. Dit examen bestaat uit twee gedeeltes: gevaarherkenning en verkeersregels en –inzicht. Je moet dus niet alleen weten wat de regels zijn, maar ook hoe je ze op een goede en veilige manier toepast tijdens het rijden. Een perfecte combinatie dus van weten en kunnen. Met onze theorie cursus kun je dus niet alleen het examen met gemak aan, ook als zelfstandige bestuurder ben je er helemaal klaar voor!

Uitstekende kwaliteit

Bij A Klasse Theorie zetten we in op kwaliteit, omdat we willen dat jij zo snel mogelijk slaagt voor je theorie examen. Daarom kun je bij ons rekenen op uiterst gemotiveerde instructeurs met ongelooflijk veel kennis en ervaring, die ze graag met je delen. Wil je gelijk kennismaken? Meld je dan nu aan voor theorie in 1 dag Den Haag!

Wat kost theorie in 1 dag Den Haag?

Zeker als je kijk naar de totale kosten voor het halen van je autorijbewijs is onze eendaagse theoriecursus ontzettend betaalbaar. Voor slechts € 50,- kun je bij ons terecht voor een volledige theorie training. Wil je gelijk je theorie examen mee boeken? Dan betaal je € 90,- Meld je dus nu aan en race naar je examen!

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.