Theorielessen Den Haag

Bij A Klasse Auto Theorie behaal je in 1 dag je examen. Ook kun je bij ons terecht voor een onbeperkte theorie cursus. De cursussen zijn te volgen in Nederlands, Engels en Arabisch!

Theorielessen in Den Haag: de beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Ben je bezig met je rijlessen, dan kun je vast niet wachten tot het zover is en je eindelijk mag gaan afrijden. Natuurlijk moet je hiervoor wel eerst je theorie examen halen. Om je daar optimaal op voor te bereiden zit je met onze theorielessen in Den Haag helemaal goed.

In een korte theoriecursus stomen we je volledig voor je theorie examen klaar. Bij A Klasse theorie heb je hiervoor meerdere opties, zodat je theorielessen altijd perfect in je drukke schema passen. Vanzelfsprekend laten we je nooit teveel betalen. Zo hou jij geld over voor andere leuke dingen!

De voordelen van theorielessen in Den Haag bij A Klasse theorie:

Altijd precies de juiste theorie cursus voor jouw situatie
Theorielessen volgen in Nederlands, Engels of Arabisch
Optimale voorbereiding op het theorie examen
Centrale locatie: theorielessen in Den Haag (Stamkartplein)
Theorielessen in Den Haag al vanaf 16 jaar

Eendaagse theoriecursus

Eén van de mogelijkheden die je bij ons hebt is de eendaagse theoriecursus. Deze vindt plaats in het weekend en bereid je in slechts één dag helemaal voor op je theorie examen bij het CBR. Je kunt deze cursus volgen in het Nederlands, maar ook in het Arabisch en Engels. Zo snap je de regels en informatie volledig en weet je precies wat er van je wordt verwacht bij je examen. Je kunt kiezen voor enkel de theorielessen Den Haag (€ 50,-) of voor een cursus inclusief CBR theorie examen (€ 90,-).

Tweedaagse theoriecursus

Heb je net iets meer tijd nodig voor het opnemen van alle informatie en regelgeving voor je theorie? Dan kun je ook kiezen voor de cursus van twee dagen. Ook deze wordt in het weekend gegeven en is te volgen in het Nederlands, Arabisch en Engels. Een groot voordeel van deze cursus is dat je hem twee keer mag volgen en ook kun je indien nodig een herexamen maken. Je volgt de tweedaagse cursus al vanaf € 130,-

Onbeperkte theorielessen Den Haag

Wil je liever op je eigen snelheid de theorie leren en op de momenten die jou het beste uitkomen? Schrijf je dan in voor de onbeperkte theoriecursus van A Klasse theorie. Voor € 80,- kun je dan onbeperkt gebruikmaken van ons theoriecentrum.

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.